Text Box: Hvordan KoldBlue bandasjene holder kulde i forhold til tradisjonelle isposer:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text Box: Ikke vent for lenge
Tar Tar  man ikke umiddelbart i bruk en god kuldebehandling når når skaden oppstår, kan det gi langtidsskade.
KoldBlue kjøler og lindrer akutte skader og verkende ledd.
Valuta for pengene
KolKoldBlue kuldeprodukter er impregnert med avkjølende gele for å gi timer med avslapping –    helt ulik andre 
kjøl kjøleprodukter på markedet.
KolKoldBlue kuldeprodukter er gjenbrukbare.
KoldBlue bandasjer former seg etter kroppen i motsetning til vanlige isposer. I tillegg har man    full bevegelighet når man bruker bandasjen.
 
”Veldig ofte ser man at den skadede legger på isposer, men glemmer det viktigste; nemlig kompresjon. Dette vil kunne forlenge skadetiden    og vanskeliggjøre gjenopptreningen.”
(Sjefsfysioterapeut Svante Geijerstam ved Norges Idrettshøyskole)
 

Text Box: Bruksområder
· Idrettsskader som overtråkk, kneskader, 
      lårhøner, strekk, benhinnebetennelser, 
      hodeskader
· Senebetennelse, tennisalbue, muskelkramper
· Tannpine etter behandling, hodepine, neseblod
· Innvendig blødning (blødere)
· Lindring etter strålebehandling
· Ryggplager, etter kne- og skulderoperasjoner
· Etter plastisk kirurgi
 

Text Box: Text Box: Text Box: Text Box: Bruksanvisning
KoldBlue holdes i kjøleskap før bruk for å gi maksimal effekt; første gang minst ett døgn.
KoldBlue er lett å rehydrere. Når bandasjen er brukt og blitt tørr og/eller varm, skyldes den i iskaldt vann et minutts tid før man rister  av overskytende vann. Om nødvendig drar man av overskytende vann mellom to fingre. Deretter legges den inn i plastposen i boksen   og plasseres i kjøleskap.
 
 
 
 
  
            
                
Ikke bare for mennesker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Text Box: Text Box: Text Box: Brukes av mange hesteeiere   til f.eks. kjøling etter konkurranser eller til nedkjøling av betente ben.

Text Box: Text Box: Text Box: Gå til side 2 av brosjyren
Text Box: Text Box: Text Box: Text Box: